Kursens upplägg

Kursen ”Äta jorden” är en onlinekurs. Det betyder att du kan delta från var som helst i världen!

Kursen är uppdelad på 10 avsnitt, och löper över lika många månader. Varje lektion består av en föreläsning som är mellan 30 och 70 minuter lång – olika beroende på temat. Till detta får man också ett kompendium som innehåller:

  • all grafik i form av text, bilder, faktagrafik, sammanfattningar osv som har använts under föreläsningen.
  • källhänvisningar till alla fakta som redovisas under föreläsningen.
  • en lista med tips på andra resurser som tidningsartiklar, hemsidor, filmer, böcker etc som är relaterade till månadens tema.

För en översikt över kursens avsnitt och teman, klicka här.

Socialt nätverk: Du som går kursen kommer att ha tillgång till ett socialt forum där du kan nätverka och samtala med andra kursdeltagare och även ställa frågor till kursledaren.

Du behöver inga förkunskaper och du väljer själv hur mycket tid du vill ägna åt kursen. Vissa kanske bara tittar på föreläsningarna, och det räcker för att man ska kunna följa den röda tråden i kursen. Men det finns också möjlighet att använda sig av tipsen på resurser för att fördjupa sig i ämnena som tas upp.

Man kan välja att anmäla sig och betala för hela kursen i förväg, eller bara för en månad i taget och man kan i det senare fallet välja att bara köpa vissa avsnitt. Dock behöver man vara med på introduktionen (första avsnittet), för att kunna hänga med i de övriga avsnitten. För mer info om betalning, klicka här.

Kursens innehåll är grundat på vetenskap och fakta.

För att läsa mer om mig och hur jag inhämtat kunskaperna, klicka här.

För att se priser och anmäla dig till kursen, klicka här.